MediaMaze

MediaMaze is opgericht in het voorjaar van 2012 door Willem van Lynden. Het Amsterdamse bedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in online reputatiemanagement. Het bedrijf is ooit begonnen met zoekmachine optimalisatie, maar heeft zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van zoekmachine reputatiemanagement. Al een aantal jaar helpt MediaMaze particulieren en bedrijven bij het verbeteren en herstellen van hun online reputatie, zodat bedrijven en professionals online een positieve eerste indruk maken. MediaMaze is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in hartje Amsterdam. Het bedrijf is ooit begonnen op een zolder kamertje, maar door de snelle groei is er al snel van een kantoorruimte gebruik gemaakt. Onlangs is MediaMaze naar Jacob Obrechtstraat 51 verhuisd.

Online reputatiemanagement

MediaMaze

MediaMaze richt zich hedendaags volledig op het optimaliseren van online reputaties. Door middel van online reputatiemanagement helpen zij bedrijven en particulieren die reputatieschade hebben opgelopen door negatieve berichtgeving op de eerste pagina van Google, te herstellen. Door reputatieschade kan een bedrijf veel klanten mislopen of komt een particulier niet meer betrouwbaar over. Het Amsterdamse bedrijf werkt discreet en bouwt een sterke online reputatie voor haar klanten op, waardoor er in de toekomst negatieve berichten kunnen worden voorkomen. Tijdens en na het herstellen van een online reputatie monitort en bewaakt MediaMaze de reputaties van haar klanten.

Nieuwe reputatiedienst

Sinds januari 2015, heeft MediaMaze er een nieuwe reputatiedienst bij, ‘ReputatiePlus’. Daarmee helpt MediaMaze bedrijven of professionals online op te vallen door een positieve online reputatie op te bouwen. Hedendaags zoekt men online naar informatie over bedrijven of professionals alvorens gebruik te maken van hun diensten en kennis. Als er te weinig informatie online te vinden is, kan een bedrijf potentiële klanten mislopen, want tegenwoordig zijn sociale media profielen en een bedrijfswebsite niet meer voldoende om betrouwbaar over te komen. MediaMaze zet zich in om neutrale beeldvorming op de eerste pagina van Google te veranderen in positieve beeldvorming. Zo gaan klanten sneller in zee met een bedrijf. Dit doet het bedrijf onder andere door offline resultaten (interviews in vakbladen) online zichtbaar te maken en bestaande online resultaten te optimaliseren en zo beter zichtbaar te maken voor gebruikers op Google.

Het spreekuur

Naast de nieuwe reputatiedienst is MediaMaze het reputatiespreekuur begonnen. Het spreekuur is elke maandagochtend tussen 10.00 en 11.00. Tijdens dit spreekuur krijgt men een gratis en vrijblijvend consult. Willem van Lynden analyseert het probleem en geeft op basis daarvan advies. Het spreekuur is ontstaan vanuit de overtuiging zo flexibel en toegankelijk mogelijk voor de klant te zijn, die aan de slag wil met zijn of haar online reputatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>